Inicio > Blog > Certificat negatiu delictes sexuals


Estimades famílies,

Com ja us vam informar, segons la RESOLUCIÓ de 5 de juliol de 2019, del secretari autonòmic d´Educació i Formació Professional, el termini per a la presentació d’aquest certificat era fins al 24 de gener.

Es per això que a partir d´ara qualsevol persona que no haja aportat aquest certificat no podrà participar en les activitats de tallers, racons, eixides, aniversaris…

Si alguna persona té intenció de participar d’aquestes activitats i encara no l’ha portat, l’haurà de fer abans de poder incorporar-se a la dita activitat.

Estimadas familias:,

Como ya os informamos, según la RESOLUCIÓN de 5 de julio de 2019 del secretario autonómico de Educación y Formación Profesional, el plazo para la presentación de este certificado era hasta el 24 de enero.

Es por ello que a partir de este momento cualquier persona que no haya aportado este certificado no podrá participar en las actividades de talleres, salidas, cumpleaños…

Si alguna persona tiene la intención de participar en estas actividades y aún no lo ha traído, lo tendrá que hacer antes de incorporarse a dicha actividad.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*