Home > Blog > Benvinguda a la Biblioteca Blasco

Amb aquestes paraules volem donar-vos la benvinguda a la Biblioteca del Blasco, que a partir d’ara estarà oberta per a les families els

dimarts de tres i mitja a cinc de la vesprada i

dijous de conc a sis de la vesprada.

Ja sabeu que aquesta es una Bilioteca estimada per tota la comunitat i volem que la cura per tots els llibres, materials i espai siga continuada per tothom. Per favor si no coneixeu on es deixa alguna cosa, demaneu ajuda. L’ordre és molt important, prquè al dia següent la Bilioteca continua funcionant per a l’escola.

Aquesta és una bilioteca escolar, així que no trobareu tots els llibres del mercat o tots el llibres que tenen les bilioteques municipals, però si els llibres que tenen els vostres fills al seu abast, per si vosaltres voleu tirar una miradeta. També trobareu llibres clàssics per a adults i obres de caràcter informatiu i pedagògic.

Aquest horari està destinat principalment als adults familiars del Blasco. L’alumnat podrà acompanyar però no pot usar el seu carnet, seran els adults amb carnet els que podran demanar prèstec de llibres. L’alumnat fa els prèstec a l’horari escolar. Se farà prèstec de tots els llibres menys els d’informació de l’alumnat (per la seua necessitat en les aules).

Aquest es un espai de lectura.

Procurem no molestar ni amb converses, ni amb altres activitats (berenar, fer deures, …) ja que perdriem l’objectiu que perseguim que és gaudir dels millors llibres.

BENVINGUDES FAMÍLIES I BONES LECTURES

Deja un comentario